Férfiak és a "hasznos" ajándékaik

Hogyan válasszak Jó ajándékot férfiként a szeretett hölgynek?!

Nem tudsz olyan ajándékot venni kedvesednek, aminek tényleg, igazából örülne? Nem tudod kitalálni a gondolatait? Sokszor megkaptad már tőle, hogy nem vagy romantikus? Ez a helyzet évről évre egyre csak bosszantóbb lesz a számodra.

Szeretném bemutatni, mitől fog a te dívád ismét romantikusnak tartani, anélkül, hogy órákig agyalnod kéne egy ajándékon, illetve plázáról plázára járni és mindenhol sorban állni.

Ha életed szerelme továbbra sem fogja érezni rajtad a romantika akár csak legkisebb jeleit, hidd el ez csak rosszabb lesz.

A legtöbb férfi, ha ajándék vásárlásáról van szó elmegy a virágárushoz és vesz egy szép csokrot. Nem telik nagy erőfeszítésbe és nagyobb összegbe sem. Azonban a kiválasztott hölgy ezt érzi, tudja, hogy nem szántak rá se kreativitást, se energiát.

Vagy vesznek neki egy bonbont a sarki közértben, ugyanez a helyzet, semmi fantázia.

Ennél már csak az rosszabb, ha valami ”hasznos” dolgot vesznek. Például: valamilyen konyhai berendezést. Nincs is ennél kiábrándítóbb és romantikátlanabb egy nő számára.

A következő szint az a vacsora/ebéd meghívás. Itt már tartalmi időt tölt a kiválasztott hölggyel (jó esetben), azonban ebben sincs semmi újdonság, a legnagyobb erőfeszítést az teszi ki, hogy felhívja az éttermet és lefoglal egy asztalt.

Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy a szeretett hölgy tudja, hogy nem fektettünk elég időt, energiát és kreativitást abba, hogy meglepjük és végre romantikusak legyünk.

Hallgathatjuk majd tovább, hogy bezzeg a kolléganőm férje ilyen meg olyan romantikus tetteket hajtott végre. 

Ha továbbra is csak felületesen választunk ajándékot kedvesünknek, akkor ő előbb utóbb úgy fogja érezni, hogy teljesen kihallt a romantika a szeretett férfiból. Ez pedig egyre több veszekedés, konfliktus forrásává válhat.

A vége sajnos a kiábrándultság lesz. A szeretett nő már nem azokkal a csillogó szemekkel nézz ránk, mint azelőtt.

Érdekel a tökéletes romantikus ajándék, amitől biztos, hogy mindketten boldogok lesztek?

Lájkold facebook oldalunkat és hamarosan megtudod!