Mit viselj idén tavasszal, ha ki akarsz tűnni a tömegből?

A 2017-es trendeket elnézve idén sem fogunk unatkozni, ha ki szeretnénk próbálni minden újdonságot.

Az idei tavasz a színekről és a matt árnyalatokról fog szólni.

 A ruhatrendeknél az idei tavasz egyik fő színe a pink, emellett vagy szerepet kapnak az ismét divatba jövő trapéz nadrágok és személyes nagy örömömre a farmer kabátok is visszajöttek, amiket feliratokkal és emblémákkal láttak. Egyszerűen imádni való, szexi lezser és még kényelmes is.

 
pink_divas_cake_felso.jpgfarmer_dzseki_divas_cake.jpg

A felsőknél idén a kulcsszó a szabadon hagyott váll vagy hát. Idén tavasszal nem a dekoltázsunké vagy a lábunké a főszerep. Ha ki szeretnél tűnni a tömegből vegyél fel egy hátul mélyen kivágott felsőt. Úgy látszik az idei trend végre kedvez a kevésbé nagy keblekkel megáldott lányoknak is.

 hatul_kivagott_felso_divas_cake.jpg

Ha ruhát szeretnél felvenni, tavasszal a virágoké a főszerep. Rengeteg minta és szín közül választhatsz, hogy biztos megtaláld a hozzád illőt.

 viragos_ruha_divas_cake.jpg

A sminkben idén nagy meglepetésünkre a nude kapta a főszerepet. Lányok felejtésetek el a vastag több rétegű alapozot és a nagyon színes szemhéjfestéseket.  Válasz egy szexi visszafogott pirosított és egy matt kevésbé élénk színű rúzst. Nemcsak időt spórolsz meg a reggeli készülődésnél, de a bőrödnek is jót teszel, hogy végre levegőhöz jut.

 nude_smink_divas_cake.jpg

A körömtrendnél idén tavasszal nagy hangsúlyt kapnak a matt árnyalatok, de a virágos minták is remekül tükrözik a tavaszi hangulatot.

blue-flower-nail-design1.jpg
 

A hajviseltben választd a fonást. Praktikus, egyszerű, gyors és imádnivalóan jól néz ki.

 hajfonat_divas_cake.jpg

A legfontosabb azonban az idei évben is, hogy találd meg azt, amiben jól érzed magad, a saját stílusodat és mosolyogj sokat!

divas_cake_smile.jpg

Ha szeretnéd feldobni a hangulatodat ebben a borongós időben választd az idén nagyon divatos macaron boxainkat a divas cake kínálatából. Itt biztosan megtalálod a saját stílusodnak és ízvilágodnak való ajánlatunkat.