Mitől ennyire divatos a macaron?
A macaron eredete Olaszországba, Velence környékére tehető, körülbelül 600-700 éve fejlesztették ki. A nemzetközi karriere Franciaországban indult meg.
Ez a kis süti függőséget okozhat, főleg a hölgyek körében. Miért is ne tenné?!Édes, finom, kicsi és még látványos is. Ha ránéz az ember, összefut a nyál a szájában.
A macaron készítés egy szeszélyes műfaj, vagy nagyon jó vagy nagyon rossz lehet, nincs átmenet. Ideális esetben kívül roppan, belül puha, és párosával valamilyen krémmel vannak összekötve. Mivel maga a süti elég édes, jól állnak neki a kesernyés (étcsokis, kávés) és a savanykás (gyümölcsös) krémek.
Ezt a sütit vagy szeretni vagy utálni lehet, olyan ember nincs, akinek közönyös.
A gyors elterjedését, valószínűleg különleges kinézetének köszönheti. Körülbelül 3 cm széles, kör alakú, a szivárvány minden színében megtalálható.
Nagyon különböző, extra ízvilággal rendelkeznek a sós karamellától kezdve a levendulásig, szinte minden ízben kapható.
Azoknak is elnyeri a tetszését, aki nem szereti a kifezetten édes sütiket, ugyanis nagyon sok töltelék savanyú vagy kesernyés benne.
Ajándékként is remekül funkciónál, ezt a legjobban a divas cake kínálata mutatja be.
Válaszd ki a hozzád illő dívát és a hozzád tartozó macaron válogatást.