Macaron előfizetés

Hogy micsoda?

Kis hazánkban talán furcsának tűnhet, hogy előfizetsz egy desszertre, de Amerikában ez már hatalmas divatnak örvend.

Gondolj bele, miért rohangásznál el a cukrászdáig minden hónapban, ha kényelmesen házhoz is hozhatják neked. Persze kérheted az irodába is, de azzal számolnod kell, hogy a kolléganők addig néznek rád, szomorú és vágyakozó szemekkel, amíg meg nem bontod a dobozt és ennek tudjuk mi a vége. Volt macaron nincs macaron.

Az előfizetés lényege, hogy minden hónapban meglepheted magadat egy kis finomsággal. Egy bosszús hétfői délutánon, mikor semmi sem úgy sikerült ahogy szeretted volna, hazaérsz fáradtan és kimerülten, majd arra eszmélsz, hogy ott a futár, aki 12 db mennyei friss macaront hozott neked. Bedőlsz a kádba, leülsz a tv elé vagy előveszel egy jó könyvet/magazint, kizárod a külvilágot előkapod a macaronokat és csak élvezed a semmittevést és a mennyei ízeket.

Na ezért az érzésért találtuk ki számodra az előfizetést.konyvvel.jpg

Illetve az a plusz lehetőség is megvan előfizetőinknek, hogy bármikor rendelhetnek újabb adagot, aminek a házhozszállítási díját mi álljuk. Szervezel egy csajos estét, de elfogyott már a macaronod, azonban tudod, hogy a barátnők is odalennének érte. Ebben az esetben a www.divascake.hu házhozszállítás menüpont alatt megrendeled és az e-mailben kapott kódot beírod a kuponkódhoz és TÁDÁM, ingyen házhozszállítással másnapra már érkezik is a macaronod.18765678_1810141782635510_4097888376050944336_n.jpg

Ha te is úgy gondolod, hogy ez remek ötlet, akkor nézz fel oldalunkra www.divascake.hu és kóstolj bele a macaronok világába.