Mit vegyek karácsonyra...

Csökkentsd a karácsony előtti stresszt

Elindult a visszaszámlálás karácsonyig. Mindenki tudja, hogy ez mit jelent. Mennyiségtelen stresszt, sorbaállást és töménytelen embertömeget. Még a hideg is kiráz, ha belegondolok. Nem elég, hogy ilyenkor a munkahelyen is hatalmas a hajtás, mert ugye az év végé mindig nehéz, a maradék kis idődben pihenés helyett, törheted az agyad az ajándékokon a karácsonyi menün stb... 

Pár jó tanács karácsonyra az ajándékvásárlással kapcsolatban.

  1. Ne menj plázába decemberben. Én tavaly már a parkolóban idegösszeomlást kaptam, kb 15 percet álltam a kocsisorban, hogy egyáltalán bejussak a parkolóba, majd 10 percembe telt találni egy parkolóhelyet, azaz majdnem elment fél órám csak azzal, hogy leparkoltam. A többiről már nem is írnék.
  2. Ne görcsölj rá, annál rosszabb. Hidd el senki nem fogja hozzád vágni az ajándékot, amit tőled kapott. 
  3. Ajándékok, amikkel nagyon mellé tudsz lőni:
  • Ruha: nem tudod biztosan a méretét vagy az ízlését, akkor ne vegyél ruhát, nagy sértődés lehet belőle, ha egy számmal nagyobbat veszel.
  • Fehérnemű: itt is a méretproblémára utalnék.
  • Ékszer: a nők rettentő finnyásak ékszerek terén, ha csak nem mutatta meg neked, amire vágyik, akkor hanyagold ezt az ajándékot.
  • Bolti bon-bon: nincs is ennél kiábrándítóbb és fantáziátlanabb.
  • Drogériákban kapható ajándékcsomag: ezzel annyit mondasz, hogy bocs semmi ötletem nem volt, tisztálkodni meg mindenki szokott.
  1. A Kínából rendelt termékek, már nem biztos, hogy ideérnek karácsonyra. Menj biztosra és vagy rendeld gyorsszállítással vagy engedd el. Nincs is annál cikibb, mint hogy jaj majd csak 2 hét múlva ér ide az ajándékod. BOCSI.

A sok rossz után, itt egy jó ötlet is.

Diva’s Cake macaronválogatás Stílusos, elegáns, prémium minőségű, 12 db-os macaronválogatás, mely a hölgy személyiségéhez választható díszdobozban érkezik. Kiváló ajándék, melyhez foghatót kolléganői, anyukája, barátnői még egészen biztosan nem kaptak!fb_dobozok.png

Lássuk, miért válaszd karácsonyra a Diva’s Cake macaronválogatást

  • Előre egyeztetett időpontban szállítjuk az általad megadott címre, így biztos lehetsz abban, hogy az ajándék időben a fa alá kerül.
  • A francia mandulalisztből készült bájos kis sütemények mindenki szívét megdobogtatják, az öröm garantált.
  • A box később akár smink-, vagy ékszertartóként is használható, így nem csupán egy pompás édességkompozícióval, hanem egy hasznos kiegészítővel is megleped az ajándékozottat.img_0157.JPG