Milyen tényezők ronthatják el a randinkat?

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor egy randi rosszul sikerül. Csupa kellemetlen pillanat, magyarázkodások és a menekülési terv kidolgozása. A fejben tökéletesen megszervezett randinkat, sajnos több tényező is keresztbe húzhatja.

  • Rosszul megválasztott helyszín: soha ne válasz olyan helyet, ahol nem tudsz magabiztosan mozogni vagy esetleg a randi partnert hozhatod kellemetlen helyzetbe. Például ne vigyél el senkit első randin egy japán étteremebe, mert, ha esetleg nem tud pálcikával ennyi nagyon kínosan fogja magát érezni és még ha te, jó benyomást is teszel rá, a rossz érzés miatt, nem fog pozitív érzelmekkel végződni az este. Ne azzal akard lenyűgözni, hogy minél drágább helyre viszed, mert ez a visszájára is elsülhet. Lehet, hogy a választott nincs oda a gourment ételekért, vagy nem szereti, ha túlzottan körbezsongják a pincérek. A legjobb választás egy csendes családias hely, ahol kevesen vannak, halljátok egymás hangját és meghitten tudtok beszélgetni. Fontos, hogy el tudjátok magatokat engedni, mert az első pár randi, amúgy is feszült dolog, nem kell még rátenni egy lapáttal a rossz helyválasztással. De ha nem ragaszkodtok az étteremhez, egy kávézó vagy a közeli park egy szuper sétával is tökéletes helyszín. A lényeg, hogy ne gondolkodd túl!

bad_date_2.jpg

 

  • A rossz ruhaválasztás: ne öltözd túl a randit! Férfiként talán ezzel kevésbe lehet találkozni, de előfordul. Ne vegyél fel zakót vagy öltönyt, csak lazán, nem egy bálba készülsz. A túlöltözéssel sokszor megriasztják a lányt, vagy azon gondolkodnak majd végig a hölgyek, hogy vajon alul öltöztem. Ha nem az Opera bálba készültök akkor egy ing, farmer és tornacipő kombináció tökéletes választás. A parfüm a férfiaknál is elengedhetetlen, hidd el egy nő hamarabb fog emlékezni az illatodra, mint arra, hogy mit viseltél. De a kulcsszó a mértékkel! Senki se szeret egy nagy parfümfelhővel vacsorázni. A hölgyek öltözködésénél a legfontosabb a visszafogottság. Ne a legkivágottabb felsődbe és a legkisebb miniszoknyádba indulj el, ha csak nem az egyéjszakás kaland a cél. Maradj szexi, de visszafogott, ha megmutatsz mindent, mi marad a többi randira?! És a legfontosabb szabály, ha nem tudsz rendesen magassarkúban járni, vagy tudod, hogy egy óra után ledobod a lábadról, mert annyira fáj, NE VEDD FEL! Anélkül is tudsz nagyon szexi lenni, ha már az első randin emiatt hisztizel vagy sietsz haza, az tényleg mindent el tud rontani. Ugyanez a helyzet a szűk, kényelmetlen ruhákkal is, NE VEDD FEL! Tudod, hogy egész este emiatt fogsz feszengeni vagy folyton igazgatni, mert elcsúszik/lecsúszik. Ez nem csak neked tűnik fel majd, hanem a partnerednek is.o-high-heels-2-570.jpg
  • Rossz körítés: Ha jó a helyszín és a ruha is megfelelő, akkor már csak egy dologgal lehet elszúrni az estét, ha nem figyelsz oda a másikra! Férfiak legyetek úriemberek, viselkedjetek gentlemanként, hölgyek ti pedig ne magatokkal legyetek elfoglalva egész éjszaka. A randi 2 félről szól, a lényege, hogy jobban megismerjétek egymást. Fontos, a telefon maradjon a táskába vagy a nadrág zsebébe, ki lehet bírni 2 órát telefon nélkül. Sajnos amint az asztalra kerül az ember akarva-akaratlanul ránéz. Ezzel a másik félben negatív benyomást keltesz. „Jaj biztos untatom.” Adjuk meg a módját egy randinak, főleg, ha már régóta együtt vagytok.9-depressingly-telling-signs-its-a-bad-date9-depressingly-telling-signs-its-a-bad-date.jpg

+ Kedveskedjetek valamivel a randi kezdetén, ezt inkább a régebb óta együtt lévő pároknál tartom fontosnak. Vigyél neki egy szál rózsát, egy mackót vagy akár egy divas cake ajándék boxok. Egy ilyen „kis aprósággal” hidd el tökéletes estét tudsz varázsolni, mindkettőtök számára.