Miért irtóznak a férfiak a romantikus gesztusoktól?

Tippek férfiaknak, hogyan hozzanak létre egy boldog pillanatot.

A mai férfiak úgy gondolják, hogy bármi, ami összekapcsolható a romantikával az nyálas és csak papucs „férfiaknak” való. Pedig a romantika jó esetben nem a nyálas és csöpögős dolgokról szól, a lényege, hogy boldog pillanatokat szerezzünk magunknak és kedvesünknek. Az ember nem lehet folyton boldog, a boldog pillanatok sokasága teszi őt azzá. Miért vonnánk hát meg magunktól és kedvesünktől ezeket a pillanatokat, csak mert az a tévhit él a fejünkben, hogy a romantika nyálas és az udvarlás milyen ódivatú dolog már?

A régi időkben, aki nem udvarolt megfelelően, nem adta meg annak a módját esélye se volt megnyerni a hölgy kezét. Volt bárki is abban az időben, aki ezt nyálasnak tartotta? Nem hinném. Abban az időben minden férfi úriember akart lenni. Ma ez épp fordítva van. Sajnos mára a férfiak nagy részéből kihalt az udvariasság és az udvarlásra való hajlandóság. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a mai nők látszólag nem vágynak rá vagy nem várják el. Pedig ez nem igaz, a nők ma is ugyanúgy vágynak rá, hogy kinyissa egy férfi neki az ajtót vagy lesegítse a kabátják. De sajnos mivel ezt meg sem tudják tapasztalni, ezért nem is említik meg kedvesüknek, hogy erre márpedig igényt tartanak. Uraim ezt nektek kéne természetesnek gondolni, attól még, hogy egy nő nem mondja igenis vágyik rá. És higgyétek el ettől nem lesztek papucsok vagy nyálasak, ez az úriemberek feladata. Pár ilyen apró gesztussal bármelyik nőt le lehet venni a lábáról és a jómodoron kívül semmi másra nincs szükség. Ne várd meg míg a nő egy faragatlan bunkónak titulál téged. Vagy ha már hosszú évek óta együtt vagytok, hidd el ennél szebb meglepetést nem is tudnál neki okozni. Biztos sokszor megkaptad már, hogy sose figyelsz oda rá, vagy hogy miért nem tudsz egyszer végre romantikus lenni? Ezeket a mondatokat nagyon egyszerűen ki lehetne kerülni, udvariasságal.

Kedves urak, hogy segítsünk a kezdeti nehézségeken, hadd adjunk egy remek ajándék ötletet, ami romantikus = boldog pillanat.

Válasz kedvesednek a divas cake kínálatából egy macaron boxot esetleg egy személyes verses üdvözlő lapot es hidd el az estétek tele lesz boldog pillanatokkal.